پله برقی یک راه پله متحرک مکانیزه است که در مکان‌هایی با ترافیک زیاد افراد یا جایی که بالا رفتن از یک پله معمولی بسیار طولانی و خسته کننده است و امکان نصب آسانسور نیست، قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، پله برقی‌ها را می‌توان در مراکز خرید، موزه‌ها، پارکینگ‌های چند طبقه و ایستگاه‌های مترو مشاهده کرد. پله برقی‌ها اغلب به صورت جفت نصب می‌شوند و یک پله برقی رو به بالا و یک پله برقی رو به پایین در مجاورت یکدیگر قرار دارند، این قرارگیری در حالی بوده که یک پله برقی ممکن است با توجه به ترافیک سنگین‌تر در ساعات مختلف روز تغییر جهت پیدا کند.

پله برقی شبیه تسمه نقاله است، تفاوت آن در شیب است و به جای تسمه صاف، سطح پله مانند دارد. بیشتر پله برقی‌ها شامل یک نرده است که همراه با پله‌ها حرکت می‌کند. برای حرکت از یک سر پله برقی به سر دیگر، ممکن است فرد به سادگی روی یک پله بایستد تا به انتهای آن برسد. بسیاری از پله‌های برقی در مناطق شلوغ به اندازه‌ای پهن هستند که دو ستون از مردم را بر روی خود جای دهند.

پله برقی چیست؟

تاریخچه پله برقی

از قدیم بشر همواره به دنبال راهی برای حمل و نقل آسان کالا و انسان از مکانی به مکان دیگر بوده است. کالسکه‌ها، کشتی‌ها و سایر وسایل حمل‌ونقل در آن زمان وجود داشته است اما به انتقال مقادیر زیادی کالای سنگین که نیاز بوده به ارتفاعات بالاتر منتقل شود، کمکی نکردند. آسانسورهایی که در قرن سوم قبل از میلاد توسط مخترع یونانی ارشمیدس کشف شدند، می‌توانستند مقداری وزن را حمل کنند، اما زمانی که بسیاری از کالاها باید در مدت زمان کوتاه‌تری به سمت بالا حرکت می‌کردند، عملی نبودند.

یکی از اولین مدل‌های پله برقی در ساختمان هرم بزرگ مصر در جیزه مورد استفاده قرار گرفت. در ساخت آن بیش از ۲ میلیون مکعب سنگ مانند بر روی تنه درختان گذاشته شد و به آرامی روی پل‌های زمینی که محل ساخت را احاطه کرده بودند به سمت بالا غلتیدند. استفاده مداوم از چرخ‌های غلتکی در زیر وزن حمل شده به یکی از اصول اساسی پله برقی‌های امروزی تبدیل شد.

پله برقی که امروزه می‌شناسیم در سال ۱۸۵۹ توسط جسی رنو از ماساچوست آمریکا ساخته شد. پله برقی ساخته شده توسط او از بخار برای نیرو دادن به تسمه نقاله راه پله استفاده می‌کرد که در زاویه ۲۵ درجه حرکت کند. اولین پله برقی تجاری توسط چارلز سیبرگر در سال ۱۸۹۷ با همکاری شرکت آسانسور Otis ساخته شد. جسی رنو و چارلز سیبرگر هر دو دفاتر تولیدی و اختراعات خود را در سال ۱۹۱۱ به شرکت آسانسور Otis فروختند. مهندسان Otis در دهه ۱۹۲۰ مدل فلزی پایه پله برقی را ایجاد کردند که امروزه در طراحی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امروزه در سراسر جهان از پله برقی استفاده می‌شود. مزایای آن‌ها نسبت به آسانسورها بسیار زیاد است، به طور مثال عمدتاً در توانایی انتقال، تعداد بسیار بیشتری از ترافیک عابر پیاده را در یک زمان دارند. آن‌ها را می‌توان به راحتی در مکان‌هایی که برای راه پله‌های معمولی طراحی شده است نصب کرد و حتی می‌توان از آن‌ها در فضای باز (با سقف محافظ ضد آب) استفاده کرد. پله برقی‌ها اغلب در فروشگاه‌های بزرگ، مراکز خرید، فرودگاه‌ها، هتل‌ها و برخی از ساختمان‌های عمومی نصب می‌شوند.

تاریخچه پله برقی در ایران

اطلاعات جامع و موثقی از وجود پله‌برقی در ایران تا قبل از دوره پهلوی اول وجود ندارد و اولین مشاهدات پله برقی به دوره پهلوی اول و در مراکز تجاری آن‌ سال‌ها برمیگردد. طبق شواهد اولین پله برقی در فروشگاه‌های فروسی تهران در سال ۱۳۳۸ وجود داشتند.

به طور رسمی اولین کارخانه تولید پله برقی و آسانسور در سال ۱۳۵۰ توسط شرکت شیندلر ایران تحت لیسانس شیندلر سوییس افتتاح شد، در آن سال‌ها عده‌ای به آموزش و رشد صنعت پله برقی پرداختند و شرکت‌های زیادی در این زمینه تاسیس شد که با شروع جنگ تحمیلی مانند صنعت آسانسور به طور موقت منحل شدند.

با پایان جنگ، برخی از شرکت‌ها مجدد شروع به کار کردند و استفاده از پله برقی در مترو، مراکز تجاری افزایش یافت و در سال ۱۳۸۲ به بهره‌برداری در پل‌های هوایی هم رسید و تا به امروز صنعت پله برقی که توسط تعداد انگشت شماری ارائه می‌شود در حال پیشرفت است.

پله برقی چیست

کاربردهای پله برقی

پله برقی‌ها بخش ضروری یک جامعه در حال حرکت هستند. آن‌ها مردم را تقریباً در تمام زمینه‌های زندگی عمومی در حرکت نگه می‌دارند. پله برقی یک وسیله حمل و نقل برای انتقال افراد است که از پله‌های متصل به هم تشکیل شده است که در مسیر به سمت بالا یا پایین حرکت می‌کنند و شما را به صورت افقی با زاویه ۲۰ تا ۴۵درجه جا به جا خواهد کرد.

پله‌های برقی به عنوان یک پلکان متحرک مستمر و نیرو محور بوده که برای حمل و نقل مسافران در فواصل کوتاه عمودی به بالا و پایین در یک زاویه طراحی شده است، در سراسر جهان برای جابجایی ترافیک عابران پیاده در مکان‌هایی که نصب آسانسور غیرعملی است، استفاده می‌شود اما در مناطقی مانند کارخانه‌ها یا محیط‌های صنعتی نصب پله برقی به دلیل استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری استفاده نمی‌شود.

سیستم پله برقی به خوبی آسانسور نیست و زمان بیشتری طول می‌کشد تا افراد را ده‌ها طبقه بالا ببرد، اما در جابجایی افراد در فاصله کوتاه به دلیل سرعت بارگیری بالا، بهتر عمل می‌کند. پله برقی‌ها محدودیت تعداد نفرات ندارند و به محض سوار شدن افراد حرکت می‌کند. پله برقی‌ها بیشتر در فروشگاه‌های بزرگ، مراکز خرید، فرودگاه‌ها، سیستم‌های حمل و نقل، مراکز همایش، هتل‌ها و برخی ساختمان‌های عمومی کاربرد دارند.

انواع پله برقی

هدف اصلی پله برقی انتقال موثر افراد از یک طبقه به طبقه دیگر است. پله برقی با گام‌های متحرک مداوم خود به افراد این امکان را می‌دهد که بدون زحمت بین سطوح مختلف ساختمان حرکت کنند. به عنوان وسیله‌ای حیاتی برای حمل و نقل عمودی، به ویژه در فضاهای عمومی شلوغ مانند مراکز خرید، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار عمل می‌کند. طراحی پله برقی به گونه‌ای است که تعداد زیادی از افراد را قادر می‌سازد تا به طور همزمان از آن استفاده کنند و آن را به گزینه‌ای مناسب و صرفه جو در زمان برای جابجایی از یک مکان به مکان دیگر تبدیل می‌کند. درک انواع مختلف و جزئیات پله برقی برای اطمینان از عملکرد ایمن و موثر آن‌ها ضروری است.

پله برقی متقاطع

پله برقی متقاطع نوعی پله برقی است که دارای الگوی حرکتی آسانی است. این الگو باعث می‌شود که سریع‌تر و راحت‌تر از آن استفاده کنید، زیرا افراد می‌توانند همزمان در هر دو جهت بالا و پایین نسبت به تصمیم خود حرکت کنند. همچنین نسبت به سایر انواع پله برقی‌ها از نظر فضا کارآمدتر هستند، بنابراین برای مناطق پررفت و آمد که در آن افراد باید به سرعت از یک قسمت ساختمان به قسمت دیگر حرکت کنند بسیار مناسب است. به طور کلی، پله برقی‌های متقاطع در مناطق پر رفت و آمد مانند مراکز خرید یا فرودگاه‌ها یافت می‌شوند. آن‌ها اغلب در مکان‌هایی نصب می شوند که افراد نیاز به دسترسی سریع به بخش‌های مختلف دارند.

این نوع پله برقی مناسب برای:

سالن‌های سینما

فروشگاه‌های دپارتمان

فرودگاه‌ها

پله برقی متقاطع
پله برقی منحنی

پله برقی منحنی

آن‌ها تجربه راحت‌تر و لذت‌بخش‌تری را برای کاربران ارائه می‌دهند، این پله‌های برقی با شکل منحنی، بسیار کاربرپسندتر از پله‌های سنتی هستند. پله برقی‌های منحنی، به لطف شیب ۳۰ درجه‌ای که دارند، می‌توانند به طور قابل توجهی سریع‌تر از سایر انواع پله برقی حرکت کنند. این نوع پله برقی‌ها برای مکان‌هایی که ترافیک افراد بیشتری دارند یا مسافت‌های کوتاه‌تری که باید به سرعت طی شوند، عالی باشند. علاوه بر این، پله‌ برقی‌های انحنادار معمولاً سر و صدای کمتری نسبت به بقیه موارد دارند و آن‌ها را برای مناطق پرترافیک یا مراکز خرید شلوغ ایده‌آل می‌کند. همچنین نگهداری و تمیز کردن آن‌ها به طور کلی آسان‌تر است.

این نوع پله برقی مناسب برای:

  • مرکز خرید
  • هتل

پله برقی موازی

پله برقی‌های موازی از آن دسته پله‌هایی هستند که در یک جهت قرار دارند. در مقایسه با دیگر پله‌های برقی از فضای کف بیشتری استفاده می‌کنند و کارایی کمتر و هزینه گران‌تری دارند. برخلاف تصور رایج، آن‌ها با سرعتی بیشتر از انواع دیگر پله برقی‌ها حرکت نمی‌کنند و مردم باید مانند هر نوع پله برقی دیگر در صف آن‌ها منتظر بمانند. پله برقی موازی بیشتر در مراکز خرید، ایستگاه‌های مترو و ساختمان‌های عمومی یافت می‌شود.

پله برقی موازی چندگانه

اگر به دنبال راهی سریع و آسان برای رسیدن از یک طبقه به طبقه دیگر هستید، پله برقی موازی چندگانه گزینه مناسبی است. پله برقی موازی چندگانه نوعی از پله برقی است که دارای بیش از یک مجموعه پله است که همزمان پایین می‌آید. این نوع پله برقی برای مناطق شلوغی که افراد نیاز به حرکت سریع دارند بسیار مناسب است. پله برقی‌ها معمولاً سرعت حرکت افراد را افزایش می‌دهند. برای استفاده از پله برقی موازی چندگانه، کافیست در صف بایستید و جهت پله‌هایی را که شما را به مقصدتان راهنمایی می‌کنند، دنبال کنید.

پله برقی موازی مارپیچی

پله برقی‌های موازی مارپیچی محبوب‌ترین نوع پله برقی هستند، عمدتاً به این دلیل که به حرکت سریع افراد کمک می‌کنند. برای مناطقی که ارتفاع زیادی بین طبقات و کمی انحنا در مسیر دارند مانند مراکز خرید روباز یا سالن‌های مجلل، مناسب است. پله برقی‌های موازی مارپیچ نیز به تعمیر و نگهداری بسیار کمی نیاز دارند و می‌توانند سال‌ها بدون مشکل دوام بیاورند، که آن‌ها را به انتخابی ایده آل برای مشاغل با بودجه محدود تبدیل می‌کند.

پله برقی تسمه‌ای

پله برقی تسمه‌ای جدیدترین و محبوب‌ترین نوع پله برقی است. آن‌ها همچنین به عنوان راهروهای متحرک نیز شناخته می‌شوند، زیرا شما فقط به آرامی همراه با بقیه راه حرکت می‌کنید. سه نوع پله برقی تسمه‌ای از جمله زنجیری، پیچی و تسمه‌ای وجود دارد. پله برقی‌های زنجیری افراد را با سرعت ثابت و بدون ترمز حرکت می‌دهند، در حالی که نوع پیچی دارای ترمزی برای توقف حرکت در مواقع اضطراری است. انواع تسمه محور از موتورها برای بالا و پایین بردن افراد مانند آسانسور استفاده می‌کنند. سبک دلخواه خود را بر اساس میزان راحتی مورد نیاز، نگرانی‌های ایمنی (مثلاً اگر ترافیک زیادی وجود دارد) و نوع محیطی که برای بازدیدکنندگان خود می‌خواهید (عملکرد بدون سر و صدا) انتخاب کنید.

پله برقی چیست

انواع پله برقی بر اساس محل نصب

انواع مختلفی از پله برقی‌ها و پیاده روی متحرک بر اساس محیط نصب آن‌ها طراحی شده است. در ادامه این مطلب قصد داریم دسته بندی اصلی آن‌ها را معرفی کرده و تفاوت آن‌ها را به تفصیل بیان کنیم.

پله‌های برقی بر اساس منطقه نصب به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

  • پله برقی تجاری

پله برقی‌های تجاری برای محیط‌های بسته که کنترل دمای محیط وجود دارد مانند فروشگاه های چند طبقه، مراکز تجاری و هتل‌ها که ساعات کاری کمتر از ۱۲ ساعت دارند استفاده می‌شود. این نوع پله برقی‌ها در معرض عناصری مانند باران و برف نیستند، بنابراین طول عمر بیشتری دارند. پله برقی‌های تجاری معمولاً با ویژگی‌ها و گزینه‌های مطابق با استاندارد همراه با زیبایی مانند نورپردازی کف و نورپردازی نرده مجهز هستند. نرده‌های شیشه‌ای باریک بیشتر برای پله‌های برقی تجاری استفاده می‌شوند که ظاهر شیک‌تری به آن‌ها می‌دهد.

  • پله برقی نیمه تجاری

پله برقی نیمه تجاری در خارج از ساختمان مانند پل‌های عابرپیاده، پله بیرونی ایستگاه مترو نصب می‌شود. با این وجود، سقف‌هایی در بالای خود دارند تا از آن‌ها در برابر بارش مستقیم باران و برف محافظت کند. بدیهی است که از آن‌جایی که این پله برقی‌ها خارج از ساختمان هستند، در محیطی با دمای کنترل شده قرار ندارند.

بر خلاف پله برقی‌های تجاری، پله برقی‌های نیمه تجاری  بر اساس موقعیت جغرافیایی محیط نصب، تحت شرایط آب و هوایی مختلف کار می‌کنند، طبق استاندارد باید از میزان حفاظت بالایی برای قطعات الکتریکی اصلی خود مانند جعبه کنترل اصلی، جعبه اینورتر و کلیدهای ایمنی برخوردار باشند. نرده‌های شیشه‌ای باریک و نرده‌های جامد را می‌توان برای پله‌های برقی نیمه تجاری بر اساس شرایط پروژه استفاده کرد.

  • پله برقی غیرتجاری

این پله برقی‌ها در مکان‌هایی که در طول شبانه روز رفت و آمد افراد در آن‌جا زیاد است، مانند ایستگاه‌های قطار و پایانه‌های مسافربری استفاده می‌شود. این نوع پله برقی‌ها سنگین‌ترین و پرهزینه‌ترین انواع پله‌های برقی هستند. زاویه آن‌ها ۳۰ درجه است.

در این نوع پله برقی‌ها از قطعات مقام‌تری باید استفاده کنند و همچنین این نوع پله برقی‌ها دارای محافظ رنگ ضد زنگ نیز هستند.

انواع پله برقی

اجزای تشکیل دهنده پله برقی

پله برقی‌ها معمولاً همان فضای فیزیکی را اشغال می‌کنند که توسط یک راه پله اشغال شده است و در مقایسه با آسانسور یا راه پله سیستم حمل و نقل راحت تری دارند.

پله‌های پله برقی با کمک چرخ دنده‌ها و موتورهای متصل به پله برقی حرکت می‌کنند. سیستم پله برقی از اجزای زیر تشکیل شده است:

۱:سکوهای بالایی و یا پایینی یا پاخور ها:

بدون در نظر گرفتن انواع در تمام پله برقی‌ها، اولین قسمت مورد توجه سکو یا پاخور در ابتدا و انتهای پله برقی است که معمولا درپوش استیل دارد که با آچار مخصوص به صورت کشویی قابل باز شدن است، در زیر درپوش سکو، موتور پله برقی، تابلو فرمان مخصوص پله برقی،تابلو سه فاز و… وجود دارد.

در لبه داخلی سکو در نزدیکی پله‌‌های درحال حرکت شانه را مشاهده خواهید کرد طراحی این شانه‌ها به این دلیل بوده است که هنگام چرخش پله‌ها فضای خالی بین اولین پله  پله بعدی را هنگام حرکت و چرخش پر کند و از گیر کردن اشیاء در بین این شکاف جلوگیری کنند. این صفحه‌های شانه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که اگر شیئی به داخل فضای خالی بین پله و شانه گیر کرد یا افتاد، سنسور فعال شده و پله برقی خاموش شود.

۲:موتر گیربکس:

یکی از مهم‌ترین قطعات پله برقی موتور گیربکس آن است که در زیر سکوی بالایی قرار دارد، این موتورها با گیربکس کوپل شده هستند و نیروی الکتریکی را به نیروی مکانیکی تبدیل و با کمک چرخدنده‌ها و زنجیر به پله برقی متصل و باعث حرکت پله‌ها به جهت دلخواه می‌شود.

۲:موتر پله برقی:

انتخاب موتور پله برقی با توجه به طول، عرض و ارتفاع پله برقی انجام می‌شود، برای پله برقی‌های با عرض کم و طول مسیر کوتاه و جهت پایین توان مصرفی موتور انتخاب شده در حدود ۵/۵ کیلوات و برای پله برقی در جهت بالا توان مصرفی موتور انتخاب شده بهتر است به ۷/۸ یا ۸ کیلووات تغییر کند. همچنین برای پله برقی‌های سنگین و بزرگتر توان مصرفی موتور ۱۱کیلووات در نظر گرفته شود.

البته توان موتور پله برقی باید توسط متخصص با محاسبات دقیق انتخاب شود، هنگام انتخاب موتور  به عامل آب و هوایی منطقه نیز توجه کنید، در محیط‌هایی با رطوبت بیشتر باید از موتور هایی با توان بالاتر استفاده نمود.

۳:سیستم ترمز:

سیستم ترمز در پله برقی‌ها وظیفه نگهداشتن کامل پله را دارد، در سیستم های ترمز پله برقی معمولا از سیستم ترمزی به نام(pawl brake)استفاده میگردد اما انواع دیگر ترمز ها نیز وجو دارنند مانند:

  • ترمز های گوه ای(wedgr brake)
  • ترمز های تسمه ای (brake band)
  • ترمزهای مغناطیس رائم مدار بسته(closed permanent loop megnet brake)

۴:تابلو فرمان:

همانند آسانسور پله برقی نیز دارای تابلو فرمان است اما تابلو فرمان پله برقی ها پیچیدگی کمتری دارد و وظیفه آن تنظیم جهت پله برقی است که قابل دسترسی برای عموم افراد نیست.

۵. استپ:

استپ در حقیقت همان پله‌های متحرک هستند که مسافران بر روی آن می‌ایستند و حرکت میکنند.در پله برقی‌ها معمولا عرض هر استپ ۸۰ یا ۱۰۰ سانتی متر است. جنس استپ‌ها معمولا از آلومینیوم بوده و در بیشتر پله برقی ها به صورت یکپارچه است.

۶:زنجیر پله:

مهمترین قطعه بعد از موتور زنجیر پله برقی است که بیشتر از جنس فولاد بوده و انتقال قدرت موتور به استپ ها و به حرکت در آوردن آن‌ها وظیفه زنجیر است. برخی از زنجیرها برای افزایش طول عمر به روغن‌کاری نیازی ندارند اما اکثر زنجیرهای پله برقی برای کاهش اصطحلاک و افزایش طول عمر نیاز به روغنکاری دارند.

۷:دستگیره و محرک آن:

حتما هنگام سوار شدن به نرده‌های محک کنار پله برقی دقت کرده‌اید این ریل‌ها همراه شما و استپ در حرکت هستند و وظیفه آن‌ها حفظ تعادل افرادی است که روی پله برقی سوار شده‌اند. نیروی حرکت این دستگیره‌ها توسط یک چرخدنده جداگانه انجام می‌شود.

۸:لامپ تعیین حدود پله برقی:

لامپ‌های فلرسنتی که در هنگام حرکت پله برقی مشاهده می‌کنید جهت تشخیص زبانه‌های افقی بین استپ‌ها است تا افتاد بتوانند به راحتی روی آن‌ها قدم بگذارند.

۱۰:نمایشگر جهت حرکت پله:

نمایشگر کوچک رنگی در پایین ابتدا و  انتهای نرده‌های متحرک وجود دارد که با فلش یا علامت ورود ممنوع جهت حرکت پله برقی را به افراد نشان میدهد.

بهترین پله برقی

اجزای تشکیل دهنده موتور پله برقی

همانطور که در معرفی اجزای پله برقی گفتیم موتور گیربکس به همراه گیربکس کوپل می‌شود به همین دلیل به نام موتور گیربکس پله برقی به فروش می‌رسد.

مکانیزم عملکردی موتور پله برقی

پله برقی‌ها در موارد کمتر نصب می‌شوند و معمولا در ساختمان‌های مسکونی یا اداری پله برقی وجود ندارد و همانطور که گفتیم پله برقی در فروشگاه‌ها، مراکز تجاری، فرودگاه و… نصب می‌شوند و تعداد زیادی از افراد را جا به جا می‌کنند، در نتیجه باید از یک موتور قوی و با کیفیت که توان و تحمل وزن ترافیک افراد را بدن لرزش و با ایمنی بالا داشته باشد، استفاده کنید. موتور پله برقی مانند دیگر تجهیزات از قطعات مختلفی تشکیل شده است، که در ادامه به اختصار آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

گیربکس موتور پله برقی

همانطور که گفتیم موتور پله برقی با تبدیل نیروی الکتریکی به مکانیکی شروع به کار کرده و از طریق نیروی مکانیکی به کمک چرخدنده‌ها رفته  و توسط زنجیر پله برقی را راه اندازی می‌کند. جعبه‌ای متشکل از چندین دنده و انتقال قدرت ایجاد شده را گیربکس می‌گویند.

چرخ دنده ساده

روند حرکت پله برقی به مدل چرخدنده بستگی دارد، اگر در موتور پله برقی چرخدنده ساده به کار رفته باشد روند حرکتی پله برقی با استفاده از زنجیر صورت میگیرد، چرخدنده موتور می‌تواند به صورت سیاره‌ای نیز باشد که برای منتقل کردن نیروی حرکتی گیربکس، چرخ دنده خورشیدی بهترین انتخاب است.

اینورتر در پله برقی

تمامی اینورترها خروجی سه فاز دارند و برای پله برقی ها با گشتاور ثابت هستند، به همین دلیل از آن‌ها برای راه‌اندازی موتور یا کنترل سرعت آن استفاده می‌شود، مزیت دیگر اینورترها این است که با کاهش مصرف انرژی طول عمر مفید موتور را افزایش می‌دهند و باعث راندمان بهتر کاری می‌شوند. البته نگفه نماند اصلی‌ترین دلیل استفاده از اینرتر در پله برقی جلوگیری از تکان و شوک حرکت اولیه است.

مزایای پله برقی

مهم‌ترین مزیت نصب پله برقی، سرعت جابه جایی، رفاه و آسایش افراد است که بدون فعالیت جسمانی ین طبقات یک مرکز خرید یا ایستگاه مترو جا به جا شوند، افراد بدون فوت وقت برخلاف آسانسور به مکان مورد نظر هدایت می‌شوند و ظرفیت محدود مانند آسانسور را ندارد، همچنین به گونه‌ای طراحی شده است که با توجه به نیاز افراد در مسیر رفت و برگشت چیدمان و نصب شده‌اند.

تمامی وسایل حمل و نقل نیاز به نگهداری و سرویس دارند، پله برقی‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و باید در بازه‌های زمانی مشخص مورد بررسی قرار بگیرند، این کار حتما باید توسط متخصص و کارشناس صورت بگیرد تا امنیت جانی افرادی که از پله برقی استفاده می‌کنند به خطر نیفتد.

سرویس و نگهداری پله برقی

قیمت پله برقی

پله برقی‌ها هم به صورت وارداتی و هم به صورت تولید داخلی در دسترس افراد هستند و شما با توجه به نکات ایمنی، خدمات نصب و سرویس و نیاز مجموعه خود با توجه به زیبایی در طراحی پله برقی انتخاب‌های زیادی خواهید داشت، با توجه به اینکه هزینه پله برقی تولید شده در کشور کمتر از پله برقی‌های وارد شده از کشورهای دیگر است بهتر است از نظر ایمنی بیشتر آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید و امنیت جانی افرادی که رو آن قدم می‌گذارند را تامین کنید. شرکت آرمان مانگ، با سابقه چندین ساله در زمینه پله برقی و آسانسور، شما را در امر خرید و نصب بهترین پله برقی یاری خواهد داد.

پله برقی خانگی چیست؟

پله های برقی خانگی بر اساس استفاده در ساختمان های مسکونی طراحی شده اند و افراد نیز می توانند با توجه به بودجه ای که در اختیار خود قرار دهند، بهترین و مناسب ترین این تجهیزات را تهیه کنند و آن را برای استفاده قرار دهند

پله برقی ها به چند دسته تقسیم می شوند؟

پله برقی ها را با توجه به آیتم های بسیار متعددی به انواع مختلف تقسیم بندی می کنند که از مهمترین و اصلی ترین این آیتم ها می توان به نوع شیب پله های برقی اشاره کرد که عبارتند از :

سی درجه
سی و پنج درجه
متحرک شیب دار

ویژگی های پله برقی مناسب چیست؟

حرکت روان و مصرف بهینه انرژی
عدم ایجاد سر و صدای در هنگام حرکت
استانداردهای لازم در کیفیت ساخت و میزان امنیت