آسانسور غذابر

آسانسور غذابر

آسانسور غذابر به آن آسانسور خدماتی نیز گفته می‌شود. در رستوران‌ها، هتل‌ها و ویلاها معمولاً برای حمل تجهیزات آشپزخانه و ناهارخوری به منطقه غذاخوری استفاده می‌شود. ظرفیت حمل آسانسور مواد غذایی از ۵۰ کیلوگرم تا ۳۰۰ کیلوگرم است. به دلایل بهداشتی،در ساختن آسانسور غذابر از کابین آسانسور و درب‌هایی با پوشش ضد زنگ استفاده می‌شود. برای آسانسورهای مواد غذایی، درهای گیوتین‌ مانند معمولاً ترجیح داده می‌شود زیرا فضای کمتری را اشغال می کنند. یک سیستم قفسه ممکن است در داخل کابین آسانسور به خواست کاربر تعبیه شود. تعمیر و نگهداری دوره‌ای و سرویس آسانسور باید توسط شرکت‌های مجاز تعمیر و نگهداری آسانسور انجام شود.

ویژگی‌های آسانسور غذابر چیست

بالابرهای غذا یا همان آسانسورهای غذابر برای استفاده در رستوران‌ها طراحی و تولید می‌شوند. از آسانسورهای غذابر در داخل خانه‌های خصوصی نیز استفاده می‌شود.
از آسانسورهای غذا برای بردن غذا و تجهیزات به طبقات بالا استفاده می‌شود. افراد نمی‌توانند از آسانسورهای غذابر به عنوان وسیله‌ای برای جا به جایی بین طبقات استفاده کنند، زیرا اندازه این آسانسورها کوچک است و اجازه نمی‌دهد از آنها برای حمل و نقل مسافران استفاده شود.
بالابر مواد غذایی غالبا دارای ظرفیت بار بین ۵۰ کیلوگرم تا ۳۰۰ کیلوگرم است و با سرعت ۳۵ سانتی‌متر بر ثانیه حرکت می‌کند. ابعاد کابین تقریباً ۶۲ سانتی‌متر (عرض)، ۶۲ سانتی‌متر (عمق) و ۸۴ سانتی‌متر (ارتفاع) است. کابین و درها از فولاد ضد زنگ ساخته شده می‌شود که تمیز کردن آن راحت باشد. آسانسورهای مواد غذایی برای ساخت نیازی به مساحت بزرگ و تجهیزات مشابه آسانسورهای مسافربر ندارند. آسانسورهای رستوران را می‌توان در هر جایی که نیاز به جابجایی انواع کالا از یک طبقه به طبقه دیگر وجود داشته باشد؛ استفاده کرد و برای رستوران‌ها، کتابخانه‌ها، هتل‌ها و بسیاری از صنایع دیگر ایده آل است.
این آسانسورها با نام‌های مختلفی از جمله آسانسور مواد غذایی، آسانسور آشپزخانه، آسانسور پذیرایی، آسانسور خدماتی، آسانسور ترولی و … مینی آسانسور شناخته می‌شوند. وقتی صحبت از آسانسور خدماتی به میان می‌آید؛ به آسانسوری اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کند تا کالاهایی را در محل کار یا خانه خود جابه جا کنید که خیلی خطرناک یا دست و پا گیر هستند و نمی‌توان آن‌ها را به صورت دستی بلند کرد. این آسانسورهای باری کوچک هستند. از آسانسور خدماتی می‌توان برای حمل غذا در خانه، ظروف و … استفاده کرد. این آسانسورها همچنین به عنوان آسانسورهای پذیرایی یا آسانسور آشپزخانه برای رستوران‌هایی که یک یا چند طبقه دارد استفاده می‌شود.

استفاده از اسانسور غذابر

آسانسورهای غذابر مخصوصاً برای سرو غذا در رستوران‌ها طراحی شده اند، و استفاده از آن‌ها گسترش یافته است و در داخل خانه های شخصی نیز استفاده می‌شوند. آسانسورهای غذابری که در خانه‌ها نصب می‌شوند عمدتاً غذاها و تجهیزات افراد خانه را به طبقات بالا حمل می‌کنند و افراد نمی‌توانند از آنها به عنوان وسیله‌ای برای رفتن به طبقات بالاتر استفاده کنند. زیرا اندازه این آسانسورها کوچک است و نمی‌توان از آنها برای حمل و نقل افراد استفاده کرد.
طبق میل مشتری در داخل این آسانسورها قفسه‌بندی نیز می‌شود که بار آسانسور مواد غذایی از ۵۰ کیلوگرم تا ۳۰۰ کیلوگرم است و دارای ابعاد کابین تقریباً ۶۰ سانتی‌متر عرض ۶۰ و سانتی‌متر عمق ۸۰ سانتی‌متر ارتفاع است. همانطور که اشاره شد کابین و درب‌ها از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. آسانسورهای مواد غذایی برای ساخت نیازی به مساحت وسیع ندارند.

خدمات آسانسور غذابر

در رستوران‌ها و هتل‌ها، سرو غذای گرم در سریع‌ترین زمان ممکن و انتقال غذا از آشپزخانه به سالن غذاخوری بسیار مهم است. امروزه نصب آسانسور غذابر تنها نیاز هتل‌ها و رستوران‌ها نیست، چرا که بیمارستان‌ها نیز به دنبال استفاده از چنین تجهیزاتی هستند. آسانسورهای مواد غذایی؛ کار خدمه را در تحویل به موقع غذا برای بیماران تسهیل می‌کنند.
از آسانسورهای غذابر تنها برای حمل غذا از آشپزخانه به رستوران استفاده نمی شود، بلکه در بانک ها، مؤسسات و مغازه ها نیز برای حمل اقلام بین طبقات استفاده می شود و همین باعث شد بسیاری از شرکت‌ها برای توسعه دفاتر خود از این نوع آسانسورها استفاده نمایند. شرکت آسانسور آرمان مانگ، در تلاش است که برای جدیدترین وسایل ایمنی و راحتی را در آسانسورهای مواد غذایی خود تلاش به کار ببرد.

مزایای آسانسور غذابر

این سوال ممکن است برای برخی پیش بیاید که چرا رستوران‌ها ممکن است به این نوع آسانسورها نیاز داشته باشند، مزایایی که از استفاده از آنها می توان به دست آورد بسیار زیاد است. در ادامه به ذکر تعدادی از مزیت‌های آسانسور غذابر خواهیم پرداخت:

  • آسانسورهای رستورانی برای ساخت، نیازی به مساحت‌های بزرگ و تجهیزات مشابه آسانسورهای مسافربر ندارند.
  • آسانسورهای مواد غذایی با استفاده از سیستم هیدرولیک کار می‌کنند که بسیار شبیه آسانسورهای معمولی است اما در مقیاس کوچکتر.
  • سهولت جابجایی تعداد زیادی ظروف غذا بین طبقات و قرار نگرفتن در معرض خطر افتادن یا شکستن به خصوص وسایل سنگین.
  • آسانسورهای غذابر دیگر تنها به رستوران‌ها محدود نمی شوند، بلکه تبدیل به وسیله‌ای برای انتقال پرونده‌ها و اسناد در برخی از شرکت‌ها و همچنین مراکز آزمایشگاهی برای انتقال نمونه‌ها یا بیمارستان‌ها برای حمل غذا از آشپزخانه به طبقات بیمارستان برای توزیع یا حمل دارو نیز شده‌اند.

کاهش تعداد افراد شاغل در رستوران‌ها و مراکز: حمل اشیاء به طبقات دیگر باعث ایجاد استرس جسمی برای کارگران می‌شود. بنابراین این آسانسورهای برقی کوچک راه حلی ایده آل برای کاهش تعداد پرسنل شاغل در حمل و نقل و کاهش جابجایی در محل محسوب می‌شوند.

خرید اسانسور غذابر

شرکت آسانسور آرمان مانگ درسال ۱۳۷۶ ازدرون مجموعه‌ای ازشرکتهای فعال درصنعت آسانسور و پله برقی کشورمتولد شده است. بنیانگذاران شرکت جمعی از کارشناسان، مهندسان و اساتید دانشگاه در رشته‌های مکانیک، برق و الکترونیک با بیش از دو دهه سابقه فعالیتهای علمی و اجرایی می‌باشند که ایجاد تحولی بنیادی درصنعت آسانسور و پله‌برقی ایران همگام با دانش وفنـاوری روز دنیا هدف مشترک آنها است.
این شرکت دارای گواهی فعالیت صنعتی به شماره ۳۸۷۶۲/۱ مورخ ۱۳۷۶/۰۹/۲۴ و پروانه واحد طراحی و مونتاژ آسانسور به شماره ۴۰۴۹/۴۳ مورخ ۱۳۸۱/۰۳/۲۴ از وزارت صنایع می‌باشد.
این شرکت با داشتن تجارب طولانی در نصب آسانسورهای خاص و ضدانفجار در مجموعه‌های پتروشیمی و یا در مجتمع‌های مسکونی بزرگ با تعداد بیش از ۵۰۰۰ واحد مسکونی در مدت زمانی کوتاه، تحت نظـارت مدیریتی کارآمد، همواره کارهـای قابل قبول و تحـسین برانگیزی ارائه نموده است.
تخصص طراحان ما ایجاد فضایی زیبا و دلنشین در آسانسورهایی با تزئینات استیل و ام دی اف، و علاوه بر آن فضا سازی و طراحی بیرونی منحصر به فرد در آسانسورهای نما شیشه‌ای (پانورامیک) می باشد، چنانکه فضای بیرونی آسانسور را به نمایی خیره کننده تبدیل می‌نماید.

اهم فعالیت‌های شرکت‌ آرمان مانگ:

طراحی و تهیه نقشه‌های اجرایی انواع آسانسورهای کششی و هیدرولیک برای آپارتمان‌ها و برج‌های مسکونی، اداری، تجاری با کاربردهای مسافربر، ماشین بر استفاده از سیستم‌های محرک بدون گیربکس (Gearless) و اجرای آسانسورهای بدون موتورخانه (Machine Room less) و طراحی انواع پله برقی برای مراکز تجاری، طراحی انواع آسانسورهای خاص با درجه حفاظتی بالا (IP54) و ضدانفجار (EX) برای کارخانجات سیمان، پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها،آسانسورهای شیب‌دار، آسانسور‌های کارگاهی (Rack & Pinion) ،استفاده از سایر تکنولوژی‌های مدرن، در برنامه هر روزه بخش طراحی این شرکت قرار گرفته دارد.